Disclaimer

Geraakt door kanker

Vrijwilligers van de Geraaktdoorkanker-lijn hebben een uitgebreide training gehad en worden professioneel begeleid in hun werk. Zij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen via de telefoon en de overige informatie op onze website. Geraakt door kanker geeft geen medisch advies. De vrijwilligers bieden een luisterend oor en zullen indien mogelijk en wenselijk mogelijk advies geven. Toch blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.

Geraakt door kanker gaat zeer zorgvuldig te werk bij het samenstellen van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat alle mensen die geraakt zijn door kanker met vragen en problemen door ons geholpen worden. Wij kunnen echter niet garanderen dat iedereen direct geholpen wordt en dat ieder gesprek perfect verloopt. Zowel jij als de vrijwilliger voeren het gesprek anoniem. Jouw nummer en dat van de individuele vrijwilliger is anoniem.

Bij inzending van jouw reactie op onze social mediakanalen stem je er uitdrukkelijk mee in dat Geraakt door kanker jouw ingezonden bericht kan en mag gebruiken in een artikel, social media-post, boek, krant, tijdschrift, poster, reclamecampagne, tentoonstelling, ander drukwerk of enige commerciële uiting of website van Geraakt door kanker en dit onbeperkt in tijd. We gebruiken de inzendingen altijd anoniem: ze zijn niet terug te leiden naar specifieke personen.

Alle informatie op deze website is eigendom van Geraakt door kanker. Overname is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Geraakt door kanker. info@geraaktdoorkanker.nl)